Aglomeratie pe Valea Prahovei: masinile circula si cu 20 de kilometri la ora

Sambata, 06 Ianuarie 2018, ora 19:01
1157 citiri
Aglomeratie pe Valea Prahovei: masinile circula si cu 20 de kilometri la ora
Foto: Ziare.com - Arhiva

Traficul se desfasoara cu dificultate, sambata, pe mai multe sectoare de drum de pe Valea Prahovei, masinile circuland si cu 20 de kilometri la ora. POlitistii recomanda rutele ocolitoare DN 1 A Sacele - Cheia - Ploiesti sau A 3 Ploiesti - Bucuresti.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, sambata, valorile de trafic sunt intense pe DN1, in judetul Prahova, intre Frasinet si Comarnic, precum si intre Poiana Tapului si Busteni.

Pe sensul de mers catre munte s-au format coloane de autoturisme, care circula cu o viteza de aproximativ 30 - 40 km/h.

De asemenea, se circula intens si intre Predeal si Busteni, pe sensul de mers catre Capitala, cu o viteza de aproximativ 20 - 30 km/h.

Politistii sfatuiesc conducatorii auto sa foloseasca ruta ocolitoare DN 1 A Sacele - Cheia - Ploiesti, A 3 Ploiesti - Bucuresti, unde in prezent valorile de trafic sunt mult mai reduse decat pe DN 1.

De asemenea, Infotrafic recomanda soferilor sa respecte cu strictete indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului pentru fluidizarea circulatiei, sa-si pastreze calmul la volan, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculul din fata si sa circule cu atentie sporita. ...citeste mai departe despre "Aglomeratie pe Valea Prahovei: masinile circula si cu 20 de kilometri la ora" pe Ziare.com

#trafic Valea Prahovei, #aglomeratie Valea Prahovei , #Stiri Administratie