Air France lanseaza o linie aeriana pentru generatia millennials, cu insotitori de zbor imbracati ca hipsterii (Video)

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 17:46
900 citiri
Air France lanseaza o linie aeriana pentru generatia millennials, cu insotitori de zbor imbracati ca hipsterii (Video)
Foto: captura video YouTube

Companiile cauta clienti din categoria millennials, tinerii cu varste cuprinse intre 18 - 36 de ani. Cele mai multe dintre produsele lor le sunt adresate. Asa ca pana la o linie aeriana doar pentru millennials nu mai era decat un pas. Pe care l-a facut Air France acum.

Compania a lansat linia aeriana Joon, ai carei pasageri s-au nascut dupa 1980. La bord vor fi primiti si calatorii de 40 de ani si putin peste (sa nu aiba insa 50 de ani), dar nu ei sunt publicul tinta, arata CNN.

Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii. Se stie ca avioanele Joon vor decola de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris si ca destinatiile vor fi din Europa, in prima faza. Ulterior, de la mijlocul lui 2018, vor fi introduse si curse mai lungi, arata compania.

"Acest nou brand a fost conceput pe de-a-ntregul sa indeplineasca necesitatile si aspiratiile millennials", a transmis compania, care a tinut sa specifice ca Joon nu va fi o linie aeriana low-cost traditionala, ci va reflecta experienta de a zbura cu Air France. Mai multe detalii vor fi facute publice in septembrie.

Inedita va fi uniforma insotitorilor de zbor, una de genul hipster casual, cu pantaloni pana la glezna, sneakersi albi, jachete cu manecile suflecate si tricouri polo incheiate pana la ultimul nasture, o uniforma care aminteste mult de costumatia celor din Sillicon Valley.

Citeste si Generatia millennials e anxioasa si depresiva. Iata de ce ...citeste mai departe despre "Air France lanseaza o linie aeriana pentru generatia millennials, cu insotitori de zbor imbracati ca hipsterii (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#linie aeriana millennials, #linie aeriana Joon, #linie aeriana tineri Air France, #produse servicii millennials , #Stiri Administratie