Al Jazeera, despre prostitutie si traficul sexual din tara noastra: Fetele care dispar ale Romaniei

Duminica, 09 August 2015, ora 19:05
1048 citiri
Al Jazeera, despre prostitutie si traficul sexual din tara noastra: Fetele care dispar ale Romaniei
Foto: unsplash.com

De la aderarea la Uniunea Europeana, in anul 2007, Romania a devenit o piata importanta a industriei sexuale, in Europa. Multe tinere, mai ales de la tara, sunt atrase in aceasta lume a prostitutiei si a traficului de persoane cu mult inainte de implini 18 ani, in cea mai mare parte din cauza saraciei.

Este si cazul Cristinei, o tanara de 17 ani, care se prostitueaza de la 14 ani, se arata intr-un amplu reportaj gazduit de Al Jazeera, cu titlul "Fetele care dispar ale Romaniei" si in care se subliniaza faptul ca saracia si disperarea le fac pe tinere sa plece de acasa si sa cada in plasa traficantilor sexuali.

Documentar despre prostitutia fortata a romancelor in Germania, difuzat in toata lumea

In timp ce fata se pregateste pentru a merge noaptea pe strazile Bucurestiului, mama sa ii pregateste hainele si are grija ca tanara sa aiba la ea prezervative, pentru a se proteja.

Astfel, scrie sursa citata, Cristina isi sustine financiar familia si, potrivit Al Jazeera, ar fi ...citeste mai departe despre "Al Jazeera, despre prostitutie si traficul sexual din tara noastra: Fetele care dispar ale Romaniei" pe Ziare.com

#prostitutie Romania, #trafic persoane Romania, #trafic sexual Romania, #tinere prostitie Romania , #Stiri Administratie