Alerta pe aeroportul din Copenhaga: Un terminal a fost evacuat

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 14:21
1076 citiri
Alerta pe aeroportul din Copenhaga: Un terminal a fost evacuat
Foto: Facebook/Copenhagen Airport (CPH)

Un terminal al aeroportului din Copenhaga a fost evacuat, miercuri, dupa ce autoritatile daneze au gasit un bagaj suspect.

Pasagerii care ar fi trebuit sa se imbarce in avioane folosind terminalul 3 al aeroportului au fost redirectionati catre alte terminale, a declarat un purtator de cuvant al aeroportului pentru Reuters.

De asemenea, reprezentantii metroului din Copenhaga au anuntat pe site-ul oficial ca statia care deserveste aeroportul nu poate fi folosita momentan. Nici trenurile DSB nu mai opresc in statia aeroportului.

Politia din Copenhaga a informat pe Twitter ca "o situatie suspecta" in aeroportul din Copenhaga a dus la evacuarea Terminalului 3, scrie The Local.

Presa daneza a relatat ca o forta impresionanta de politie a fost desfasurata in aeroport.

Totodata, publicatia suedeza Expressen a transmis ca doua autospeciale pline cu politisti care purtau veste antiglont au aparut la fata locului. Un agent ar fi strigat in aeroport "toata lumea afara", dupa care ...citeste mai departe despre "Alerta pe aeroportul din Copenhaga: Un terminal a fost evacuat" pe Ziare.com

#Aeroport Copenhaga alerta, #Aeroport Copenhaga bagaj suspect, #Aeroport Copenhaga terminal evacuat , #Stiri Administratie