Alocatia s-ar putea dubla pentru toti copiii: Mai ramane un singur pas

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 11:20
1103 citiri
Alocatia s-ar putea dubla pentru toti copiii: Mai ramane un singur pas

Camera Deputatilor a aprobat, miercuri, amendamentul PNL privind dublarea alocatiilor pentru toti copiii, de la 42 la 84 de lei.

Votul final se va da dupa o serie de dezbateri pe intregul proiect de lege, la ora 15.00, in plenul Camerei Deputatilor, care este for decizional, anunta televiziunile de stiri.

Motiunea privind marirea alocatiilor pentru toti copiii depusa de PNL, intitulata "Avem 3,7 milioane de motive pentru a cere demisia ministrului Muncii: Copiii Romaniei si alocatia lor de 42 de lei", a fost aprobata in Camera Deputatilor cu 98 de voturi pentru si 77 de voturi impotriva.

Dupa votul pe amendamentul liberalilor, social-democratii au cerut o pauza de consultari pana la votul final de la ora 15.00.

In timp ce deputatii PSD au adus argumente contra dublarii alocatiilor pentru toti copiii, liberalii au spus ca banii exista si ca nu trebuie sa fie favorizate doar anumite categorii.

Un alt argument al deputatilor PNL a fost ca acest venit nu a mai fost majorat ...citeste mai departe despre "Alocatia s-ar putea dubla pentru toti copiii: Mai ramane un singur pas" pe Ziare.com

#alocatii copii dublate, #alocatii copii marite , #Stiri Administratie