Amanare, in cazul Adrian Nastase. Fostul premier afla pe 31 martie cat mai sta dupa gratii

Luni, 03 Martie 2014, ora 11:57
2017 citiri
Amanare, in cazul Adrian Nastase. Fostul premier afla pe 31 martie cat mai sta dupa gratii
Foto: Arhiva

Tribunalul Bucuresti a amanat din nou, luni dimineata, termenul procesului in care Adrian Nastase a cerut contopirea pedepselor din dosarele "Zambaccian" si "Trofeul calitatii".

Asadar, judecatorii au hotarat sa amane verdictul pentru data de 31 martie, pentru ca Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) nu a redactat inca motivarea deciziei, desi termenul de 30 de zile a expirat, anunta B1 TV.

Avocatul fostului premier, Ion Cazacu, a precizat, de la Tribunalul Bucuresti, ca motivarea va sosi, cel mai probabil, pana la termenul viitor, asa ca magistratii vor lua atunci o decizie.

Pe de alta parte, fiul lui Adrian Nastase s-a aratat mult mai dezamagit decat reprezentantul legal, acuzandu-i pe judecatori ca nu au respecat legea.

"Judecatorii de la Inalta Curte nu au respectat legea, cele 30 de zile trebuiau respectate. Eu imi doresc sa se redacteze cat mai repede (motivarea - n.red.), iar Codul de Procedura Penala sa ...citeste mai departe despre "Amanare, in cazul Adrian Nastase. Fostul premier afla pe 31 martie cat mai sta dupa gratii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Adrian Nastase contopire pedepse, #Adrian Nastase contopire pedepse termen, #Adrian Nastase amanare termen , #Stiri Administratie