Ambasada Rusiei, anunt pentru romani: Daca mai ajung bani la noi, o sa-i donam spre altceva, nu spre Cumintenie

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 16:58
865 citiri
Ambasada Rusiei, anunt pentru romani: Daca mai ajung bani la noi, o sa-i donam spre altceva, nu spre Cumintenie
Foto: Arhiva Ziare.com

Ambasada Rusiei in Romania a anuntat marti ca vineri seara a primit ultimii 100 de euro din partea unui parlamentar roman si, asa cum a facut si pana acum, a transferat aceasta suma in fondul pentru achizitia operei "Cumintenia Pamantului".

"In seara zilei de 30 septembrie 2016, Ambasada a primit ultimii 100 de euro din partea unui parlamentar roman. Asa cum am facut pana acum, am transferat aceasta suma de bani in fondul pentru achizitia operei 'Cumintenia Pamantului' a lui Constantin Brancusi.

In acelasi timp, dupa cum am inteles, pe 30 septembrie 2016 aceasta actiune s-a finalizat. Prin urmare, va rugam sa luati in considerare ca in cazul in care banii vor ajunge la Ambasada dupa aceasta data noi vom fi nevoiti sa-i donam pentru alte fapte filantropice", spune Ambasada Rusiei in Romania, intr-un mesaj postat marti pe Facebook.

Desi in anuntul ...citeste mai departe despre "Ambasada Rusiei, anunt pentru romani: Daca mai ajung bani la noi, o sa-i donam spre altceva, nu spre Cumintenie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ambasada Rusia donatie Tomac, #Ambasada Rusia Cumintenia Pamantului, #Ambasada Rusia 100 euro , #Stiri Administratie