Ambasadorul Frantei incurajeaza protestele: Un semnal foarte puternic de maturitate

Duminica, 22 Decembrie 2013, ora 09:20
1176 citiri
Ambasadorul Frantei incurajeaza protestele: Un semnal foarte puternic de maturitate
Foto: Digi24

Ambasadorul Frantei, Philippe Gustin, a declarat ca protestele care au loc in Romania fata de exploatarile miniere si fata de modificarile Codului Penal sunt un semn de maturitate a tarii noastre.

"Pentru mine, este un semnal foarte puternic de maturitate, legat de chestiuni existentiale pentru viitor, pentru mediu, pentru statul care are grija de copiii sai. Am mers sa vad ce se intampla la aceste manifestari. Am fost sa ii vad pe cei care manifestau. A fost foarte interesant. Sunt oameni tineri, este un public care duminica este format din parinti si copii", a declarat ambasadorul pentru Digi24.

Proteste in Bucuresti, la 24 de ani de la Revolutie: Libertate! Demisia! Jos Ponta!

Diplomatul a subliniat ca romanii au depasit stadiul in care se preocupau doar de nevoile primare si au trecut la grijile fata de mediu sau dezvoltare durabila.

"Deci putem spune ca am depasit de preocuparile de baza: trebuie sa mancam, trebuie sa ne imbracam, sa ne crestem copiii. Sunt preocupari ...citeste mai departe despre "Ambasadorul Frantei incurajeaza protestele: Un semnal foarte puternic de maturitate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Philippe Gustin proteste incurajare, #Philippe Gustin ambasador Franta proteste mediu, #Philippe Gustin incurajeaza protestele , #Stiri Administratie