Ambasadorul Marii Britanii si Nicusor Dan, oameni fara adapost pentru o noapte: Au dormit pe strada (Video)

Sambata, 08 Octombrie 2016, ora 11:35
799 citiri
Ambasadorul Marii Britanii si Nicusor Dan, oameni fara adapost pentru o noapte: Au dormit pe strada (Video)
Foto: Digi 24

Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brumell, si presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, au fost oameni ai strazii pentru o noapte.

Cei doi au luat parte la un proiect de voluntariat din care au facut parte 25 de persoane care au dorit sa atraga atentia asupra persoanelor fara adapost, informeaza Digi 24.

"Din pacate, sunt oameni care traiesc fara acoperis 365 de zile in fiecare an si cred ca trebuie sa fie posibil pentru noi sa traim in astfel de conditii, chiar daca putin artificial, pentru o noapte", a spus ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brumell.

Nicusor Dan a marturist ca a mai trecut printr-o experienta asemanatoare cand era student.

"Trebuie sa marturisesc ca in urma cu 20 de ani am facut asta ca student roman fara bani in Italia. Am dormit cu un sac de dormit prin gari, dar acum chestiunea asta e serioasa", a spus Nicusor Dan.

Mai ...citeste mai departe despre "Ambasadorul Marii Britanii si Nicusor Dan, oameni fara adapost pentru o noapte: Au dormit pe strada (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambasador britanic dormit strada, #ambasador britanic oamenii strazii, #Nicusor Dan dormit strada , #Stiri Administratie