Ambasadorul SUA: DNA a pus oameni puternici in inchisoare, care se intorc amenintator impotriva lui Kovesi. Lupta trebuie sa continue!

Vineri, 04 Noiembrie 2016, ora 17:55
1060 citiri
Ambasadorul SUA: DNA a pus oameni puternici in inchisoare, care se intorc amenintator impotriva lui Kovesi. Lupta trebuie sa continue!
Foto: Facebook/U.S. Embassy Bucharest

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, sustine ca oamenii puternici pe care DNA i-a trimis in spatele gratiilor lupta impotriva institutiei conduse de Laura Codruta Kovesi.

Klemm a declarat, vineri, in timpul unei intalniri cu studentii Universitatii din Craiova, ca lupta anticoruptie trebuie sa continue in Romania. Acesta a afirmat ca, din acest punct de vedere, suntem un exemplu pentru tarile din Europa de Est.

"Tari precum Macedonia, Republica Moldova au venit in Romania pentru a obtine sfaturi despre cum sa lupte impotriva coruptiei. Ieri (joi - n.red.), Suedia i-a acordat o distinctie importanta Laurei Codruta Kovesi pentru ce a realizat ca sef al DNA.

Dar nu numai vecinii vostri, ci si alte tari vad lupta Romaniei impotriva coruptiei. DNA a pus oameni puternici in inchisoare, iar ei lupta impotriva DNA. Oameni ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA: DNA a pus oameni puternici in inchisoare, care se intorc amenintator impotriva lui Kovesi. Lupta trebuie sa continue!" pe Ziare.com

#Hans Klemm DNA, #Hans Klemm Laura Codruta Kovesi, #ambasador SUA Bucuresti DNA Kovesi, #Romania anticoruptie exemplu , #Stiri Administratie