Ambasadorul SUA s-a tratat intr-o clinica din Romania - ce spune despre sistemul medical romanesc

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 13:03
1044 citiri
Ambasadorul SUA s-a tratat intr-o clinica din Romania - ce spune despre sistemul medical romanesc
Foto: Facebook/U.S. Embassy Bucharest

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a vorbit despre sistemul medical romanesc, precizand ca s-a si tratat la o clinica privata din tara noastra.

A fost internat intr-o clinica privata, unde standardele de ingrijire erau, "probabil", peste media nationala, iar acest lucru dovedeste ca exista medici calificati in tara. Totusi, sistemul in general are nevoie de reforme si de stimulente pentru a performa, a spus Klemm.

"Cred ca Romania se afla in continuare in fata multor provocari, in drumul catre integrarea europeana si convergenta cu nivelul dezvoltarii economice si sociale din UE. Pentru a face acest lucru, trebuie sa-si mentina cresterea economica actuala si pentru urmatoarele decenii. Daca vrea sa obtina asta, trebuie sa imbunatateasca si calitatea institutiilor sale. (...) Asa ca sectorul de sanatate este foarte important", a spus ambasadorul.

Citeste si declaratiile lui Victor Ponta dupa operatia suferita in Turcia

Hans Klemm a laudat eforturile ministrului Sanatatii, Vlad ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA s-a tratat intr-o clinica din Romania - ce spune despre sistemul medical romanesc" pe Ziare.com

#ambasador SUA internat Romania, #ambasador SUA spital Romania, #ambasador SUA spital , #Stiri Administratie