Amenintari cu proteste in parcarile supermarketurilor: Sunt acuzate ca nu respecta consumatorul roman

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 16:07
1152 citiri
Amenintari cu proteste in parcarile supermarketurilor: Sunt acuzate ca nu respecta consumatorul roman
Foto: Arhiva Ziare.com

Hypermarketurile si supermarketurile din Romania nu respecta consumatorul roman, producatorul roman si nici angajatul roman, iar daca este nevoie sindicatele din industria alimentara vor iesi in parcarile acestor centre comerciale, alaturi de populatie, a declarat, joi, Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Industria Alimentara (FSIA), in marja congresului dedicat industriei carnii din Romania, organizat de publicatia "Revista carnii".

"Hypermarketurile si supermarketurile din Romania nu respecta consumatorul roman. Am observat, in primul rand, acest lucru de le reducerea TVA. Au avut o perioada de vreo luna-doua, cand au incercat sa respecte dupa care majoritatea preturilor au revenit la normal.

Nu respecta nimic, din cauza, pe de o parte, a situatiei create si care speram sa fie mai buna, si pe de alta parte prin impunerea acelor taxe suplimentare si procente peste pretul de vanzare a producatorului, ceea ce inseamna la raft cu cel putin 30% mai mult, ...citeste mai departe despre "Amenintari cu proteste in parcarile supermarketurilor: Sunt acuzate ca nu respecta consumatorul roman" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proteste supermarket, #proteste supermarket TVA , #Stiri Administratie