Amenintarile teroriste inaspresc controalele la granita: Aglomeratie si cozi la Vama Albita

Duminica, 22 Noiembrie 2015, ora 14:58
1367 citiri
Amenintarile teroriste inaspresc controalele la granita: Aglomeratie si cozi la Vama Albita
Foto: Ziare.com

Traficul rutier in Vama Albita, judetul Vaslui, s-a aglomerat, in ultimele zile, odata cu inasprirea controalelor la frontiera, ceea ce a condus la cresterea semnificativa a timpilor de asteptare pentru cei care intra in tara, oamenii fiind nevoiti sa stea la rand cel putin o ora.

Inasprirea controalelor la frontierele externe ale Uniunii Europene, printr-o masura dispusa de Consiliul pentru Afaceri Interne al UE, a condus la aglomerarea Vamii Albita in ultimele trei zile, pe sensul de intrare in tara.

Chiar daca valorile de trafic sunt unele obisnuite, numarul de masini care asteapta la rand a crescut semnificativ, in conditiile in care controlul documentelor si al autoturismelor s-a inasprit. Astfel, cei care intra in tara din Republica Moldova trebuie sa astepte la rand minimum o ora, fata de cateva minute cum se intampla, cel putin pentru cetatenii din state membre ale UE, pana in urma cu cateva zile.

In plus, autoritatile de frontiera au decis sa nu mai functioneze acea ...citeste mai departe despre "Amenintarile teroriste inaspresc controalele la granita: Aglomeratie si cozi la Vama Albita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#controale frontiera vama, #aglomeratie vama controale terorism, #aglomeratie vama controale , #Stiri Administratie