Amenzi pentru cetatenii si firmele care nu indeparteaza turturii

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 14:16
829 citiri
Amenzi pentru cetatenii si firmele care nu indeparteaza turturii
Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Bucurestenii care nu indeparteaza turturii de pe imobilele pe care de detin sau le administreaza pot primi amenzi intre 200 si 500 de lei, iar amenzile pentru firme pot ajunge pana la 2.000 de lei.

Potrivit unei hotarari a Consiliului General al Capitalei, persoanele si firmele au obligatia sa indeparteze turturii de gheata formati la nivelul acoperisului imobilului si sa curete in cel mult 24 de ore dupa incetarea ninsorii zapada depusa si gheata formata pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliaza sau unde isi desfasoara activitatea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, persoanele si firmele au obligatia de indepartare a turturilor formati la stresinile si jgheaburile imobilelor pe care le detin sau le administreaza, intrucat exista pericolul sa se desprinda si sa raneasca oamenii sau sa distruga bunuri.

"Atunci cand exista risc iminent de cadere a turturilor formati la imobile, proprietarul/administratorul are obligatia de a lua ...citeste mai departe despre "Amenzi pentru cetatenii si firmele care nu indeparteaza turturii" pe Ziare.com

#bucuresteni turturi amenzi, #bucuresteni indepartare turturi amenzi , #Stiri Administratie