Amenzi uriase pentru ca a protestat fata de scandalul din Sanatate: 26 de ani de bezna a mintii. Ne trezim? Romania?

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 16:17
1209 citiri
Amenzi uriase pentru ca a protestat fata de scandalul din Sanatate: 26 de ani de bezna a mintii. Ne trezim? Romania?
Foto: Facebook/Adriana Toma

Scandalul dezinfectantilor a scos cateva sute de oameni in strada la inceputul lunii mai. Atunci, manifestantii au protestat in Bucuresti fata de coruptia din sistemul sanitar si au comemorat victimele ucise de bacterii, in spitale. Acum, Carmen Uscatu, cea care a creat pe Facebook evenimentul care anunta manifestatia, a primit doua amenzi care insumeaza 3.500 de lei.

Carmen Uscatu, presedintele Asociatiei "Daruieste viata", a primit o amenda de 1.000 de lei si o alta de 2.500 de lei.

"6 mai - HAIDETI SA NU MAI TACEM! Haideti sa ne comemoram mortii din ‪#colectiv si mortii din spitalele Romaniei IN STRADA, cerandu-ne dreptul la viata si respectul pentru demnitatea noastra, ca oameni.

8 Iunie - 3.500 lei amenda pentru '...exprimarea unor opinii referitoare la situatia spitalelor'... (In fine, amenzile, una de 1.000 de lei si a doua de 2.500 lei sunt pentru participarea la doua Comemorari, din 6 mai si 7 mai). Acuma ma gandesc sa iesim in strada sa comemoram 26 de ani de bezna ...citeste mai departe despre "Amenzi uriase pentru ca a protestat fata de scandalul din Sanatate: 26 de ani de bezna a mintii. Ne trezim? Romania?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest sanatate criza Hexi , #Stiri Administratie