ANAF nu stie cat a recuperat din prejudiciile dovedite in instanta

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 17:16
1798 citiri
ANAF nu stie cat a recuperat din prejudiciile dovedite in instanta
Foto: Expert Forum

Autoritatile statului, in special ANAF, nu stiu cati bani s-au recuperat din cei circa 7,6 milioane euro supusi confiscarii de instante in dosarele penale solutionate definitiv anul trecut, in conditiile in care Guvernul se plange ca nu are destui bani la buget pentru sanatate sau educatie.

Se pare ca degeaba decid judecatorii sa confiste banii celor care au prejudiciat statul cu sume imense, pentru ca functionarii responsabili cu recuperarea banilor si aducerea lor in visteria nationala nu sunt interesati sa isi indeplineasca atributiile, informeaza TVR.

Conform sursei citate, nici o persoana din aparatul de stat nu stie la ora actuala cate decizii definitive de confiscare exista si care e suma totala, apreciindu-se ca doar 5% din suma a fost recuperata pana acum.

Un dosar despre care s-a vorbit foarte mult este dosarul ICA, in care prejudiciul a fost de circa 60 de milioane de euro. Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca pana acum s-ar fi recuperat ...citeste mai departe despre "ANAF habar nu are cat a recuperat din prejudiciile dovedite in instanta" pe Ziare.com.

#ANAF recuperare prejudicii instanta, #recuperare prejudiciu proces, #prejudiciu Voiculescu ICA , #Stiri Administratie