ANAF vinde casele lui Negoita la super preturi. Apartament de trei camere cu 17.000 de euro

Duminica, 30 Iulie 2017, ora 17:58
1297 citiri
ANAF vinde casele lui Negoita la super preturi. Apartament de trei camere cu 17.000 de euro
Foto: arhiva captura Digi 24

ANAF a scos din nou la vanzare apartamentele lui Robert Negoita, pentru a-si recupera paguba de 17 de milioane de euro pe care primarul Sectorului 3 ar fi facut-o statului.

Preturile imobilelor din Popesti Leordeni au fost reduse la jumatate, asfel incat un apartament de 3 camere poate fi cumparat cu doar 17.000 de euro, scrie Mediafax, care citeaza Gandul.

ANAF a scos la vanzare in ultimii ani cateva sute de astfel de apartamente.

Licitatia care vizeaza 16 apartamente, doua vile, sute de locuri de parcare si terenuri, toate ale lui Negoita, va avea loc pe 8 august, la ora 10:00, la sediul ANAF Ilfov din Sectorul 3, mai informeaza sursa citata.

Locurile de parcare au preturi cuprinse intre 3.500 si 7.000 de lei.

Paguba pe care Fiscul incearca sa o recupereze reprezinta TVA-ul pe care Robert Negoita nu l-a platit pentru vanzarea a peste 1.000 de apartamente. Primarul este acuzat si de evaziune fiscala.

Robert Negoita, romanul cu cele mai mari datorii la stat, executat silit de Fisc

Robert Negoita, urmarit penal - Ce acuzatii i se aduc ...citeste mai departe despre "ANAF vinde casele lui Negoita la super preturi. Apartament de trei camere cu 17.000 de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ANAF licitatie apartamente Robert Negoita, #vanzare case Robert Negoita, #licitatie ANAF apartament , #Stiri Administratie