Ancheta Sky News: Barbatii audiati au plecat de la DIICOT. Nu s-au luat masuri preventive in cazul lor

Joi, 11 August 2016, ora 09:46
1057 citiri
Ancheta Sky News: Barbatii audiati au plecat de la DIICOT. Nu s-au luat masuri preventive in cazul lor
Foto: B1 TV

Cei 5 barbati adusi pentru audieri in dosarul privind documentarul Sky News au parasit sediul DIICOT.

De la DIICOT au plecat proprietarul automobilului si tatal acestuia, la iesire ei aratand ca nu s-au luat masuri preventive in cazul lor, informeaza News.ro.

Tatal proprietarului masinii a precizat ca, in opinia sa, cei care au orchestrat documentarul au facut o gluma foarte proasta.

Ulterior de la sediul DIICOT au plecat si ceilalti doi barbati adusi pentru audieri, precum si intermediarul materialului Sky News.

DIICOT a facut miercuri perchezitii si i-a adus la audieri pe presupusii traficanti de arme si pe intermediarul implicat in realizarea reportajului difuzat de Sky News.

Aurelian Mihai Szanto, intermediarul din reportajul Sky News, a declarat ca a fost pacalit de cei care au facut materialul despre traficul de arme si a acceptat sa fie facut acel documentar, cu oameni pe post de "actori", cu intrebari si raspunsuri prestabilite, despre care i s-a ...citeste mai departe despre "Ancheta Sky News: Barbatii audiati au plecat de la DIICOT. Nu s-au luat masuri preventive in cazul lor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#barbati audiati ancheta arme, #barbati ancheta Sky News, #romani ancheta Sky News , #Stiri Administratie