Andrei Chiliman scapa de arest. Va fi plasat sub control judiciar

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 00:09
934 citiri
Andrei Chiliman scapa de arest. Va fi plasat sub control judiciar
Foto: Facebook/Andrei Chiliman

Primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman a fost plasat sub control judiciar, au decis magistratii ICCJ. Edilul este acuzat de constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata.

Andrei Chiliman fusese retinut joi seara pentru 24 de ore, de Directia Nationala Anticoruptie. El a plecat vineri seara acasa, unde a asteptat sentinta, dupa ce ordonanta de retinere emisa de procurorii DNA Ploiesti a expirat.

Si celelalte persoane cercetate in acest dosar au fost plasate sub control judiciar. Este vorba despre Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad.

Primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman, retinut de DNA (Video)

Potrivit unui comunicat al DNA postat pe site-ul institutiei, in dosar sunt urmariti penal Vlad Moisescu si Ioana Costescu, consilier personal al primarului Sectorului 1, ambii pentru constituire de grup infractional organizat si trafic de influenta, iar Ion Brad, consilier local la Sectorul 1 Bucuresti, pentru constituire de ...citeste mai departe despre "Andrei Chiliman scapa de arest. Va fi plasat sub control judiciar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Andrei Chiliman control judiciar, #Andrei Chiliman trafic influenta, #Andrei Chiliman retinut , #Stiri Administratie