Angajatii ANAF dau in judecata conducerea institutiei. Acuza discriminari salariale

Vineri, 04 Noiembrie 2016, ora 12:35
1473 citiri
Angajatii ANAF dau in judecata conducerea institutiei. Acuza discriminari salariale
Foto: Ministerul de finante, Sigla Agentiei Nationale de Administrare Fiscala - Directia generala antifrauda fiscala

Angajatii ANAF din teritoriu au anuntat ca dau in judecata institutia la care lucreaza si pe presedintele Fiscului, Dragos Doros.

Acestia sunt nemultumiti de faptul ca nu s-au eliminat diferentele de salarizare pentru functii egale si munca egala. Practic, spun ei, nu li s-a marit salariul cu 5% asa cum s-a intamplat in cazul unor colegi, a sustinut la Digi 24 Sebastian Oprescu, presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici.

"Nu e vorba despre o majorare, ci de o eliminare a discriminarilor intre functionarii publici care lucreaza in subordinea aceleiasi institutii publice. Toate trebuie sa fie echivalate in punct de vedere salarial. Acest lucru nu este respectat, drept pentru care colegii mei au hotarat sa faca actiuni de protest si sa mearga si pe calea instantelor de judecata", a spus Oprescu.

Liderul sindical a anuntat ca urmeaza proteste spontane, adaugand ca angajatii ANAF au ales aceasta forma de protest in locul unei greve organizate.

"Protestele cu ...citeste mai departe despre "Angajatii ANAF dau in judecata conducerea institutiei. Acuza discriminari salariale" pe Ziare.com

#angajati ANAF proces presedinte, #angajatii ANAF proces sef , #Stiri Administratie