Angajatii P&G Romania: sustinerea comunitatii este parte din ADN-ul companiei

Marti, 14 Iunie 2016, ora 09:00
982 citiri
Angajatii P&G Romania: sustinerea comunitatii este parte din ADN-ul companiei

In Urlati, la cativa kilometri de Ploiesti, Procter & Gamble inaugura in 2009 o fabrica de produse pentru ingrijirea parului, pentru marci binecunoscute precum Head&Shoulders si Pantene. Pana acum, nimic special, am putea spune. Insa povestea nu s-a oprit aici.

Prin voluntariat si pasiunea de a transforma lucrurile in bine, angajatii P&G au facut posibile proiecte care au transformat radical viata locuitorilor din micul oras prahovean - o scoala tehnica ce ofera tinerilor oportunitati reale de angajare dupa absolvire, un Club de Stiinte pentru elevii claselor a XI-a, un spatiu mai frumos prin proiecte de amenajare urbana - o diversitate de abordari, dar un singur scop: o comunitate infloritoare.

Cu trei ani in urma, Procter & Gamble a devenit partener al organizatiei Habitat for Humanity si, impreuna, au pus bazele unui santier in Ploiesti, dedicat familiilor care au nevoie de o locuinta, insa ale caror venituri modeste, desi stabile, nu le permit obtinerea unui credit imobiliar. ...citeste mai departe despre "Angajatii P&G Romania: sustinerea comunitatii este parte din ADN-ul companiei" pe Ziare.com

#Procter Gamble Urlati, #Procter Gamble Habitat for Humanity, #Procter Gamble CSR , #Stiri Administratie