Anunt de la Cotroceni: Iata cand vin imigrantii in tara noastra: "Romania e total nepregatita"

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 17:43
927 citiri
Anunt de la Cotroceni: Iata cand vin imigrantii in tara noastra: "Romania e total nepregatita"
Foto: Digi 24 TV

Primii imigranti ilegali pe care Romania s-a angajat in fata Uniunii Europene sa ii primeasca vor sosi in tara noastra incepand cu luna noiembrie, a informat Leonard Orban, consilierul pe politici europene al presedintelui Klaus Iohannis.

Desi Romania s-a oferit sa gazduiasca in total aproape 1.800 de persoane, Leonard Orban a spus, intr-un interviu acordat Europa FM, ca tara noastra este total nepregatita pentru acest proces.

Mii de imigranti ilegali vin in curand in Romania. Ce facem cu ei si cat ne costa?

"Oferta a fost facuta de catre Guvernul Romaniei, iar oferta este urmatoarea: 1.705 migranti pe asa-numitul mecanism de relocare intra-UE - deci sa preluam 1.705 persoane din alte state membre, mai precis din Grecia sau Italia, pe o perioada de doi ani, incepand cu luna noiembrie 2015 - si pe relocarea extra-UE, din tabere de refugiati din afara Uniunii Europene, 80 de persoane, tot pe o perioada de doi ani. Deci, in total, oferta facuta de Guvernul Romaniei a fost de ...citeste mai departe despre "Anunt de la Cotroceni: Iata cand vin imigrantii in tara noastra: "Romania e total nepregatita"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imigranti Romania, #imigranti Romania noiembrie, #imigranti Romania nepregatita , #Stiri Administratie