Anuntam prin SMS sau online cum am fost tratati in spitale - Cati pacienti spun ca li s-a cerut spaga

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 19:39
895 citiri
Anuntam prin SMS sau online cum am fost tratati in spitale - Cati pacienti spun ca li s-a cerut spaga
Foto: Arhiva/Ziare.com

Din luna noiembrie a acestui an, la externarea din spital vom primi un SMS care ne va permite sa dam o nota serviciilor medicale oferite. Vom primi un chestionar, la care putem raspunde prin SMS sau accesand un link. Prin acest mod, vom putea semnala inclusiv daca ni s-au cerut bani, "atentii" de la personalul medical.

Acest sistem functioneaza deja in cinci spitale din Romania, ne-au declarat reprezentanti ai Ministerului Sanatatii. Acestea sunt Institutul pentru Boli Cardiovasculare "CC Iliescu", Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, Spitalul Orasenesc Buhusi, Spitalul "Dr. Pop Mircea" din Marghita si Spitalul Orasenesc Novaci.

E o practica utilizata ca pacientii sa ofere feedback prin SMS ori formulare WEB, au declarat pentru Ziare.com reprezentantii ministerului. Un astfel de sistem functioneaza cu succes in Marea Britanie, de exemplu.

De cand a inceput sa fie testat acest sistem de feedback, au fost transmise, in decurs de patru saptamani, 1.778 de mesaje si au raspuns ...citeste mai departe despre "Anuntam prin SMS sau online cum am fost tratati in spitale - Cati pacienti spun ca li s-a cerut spaga" pe Ziare.com

#feedback SMS spitale, #chestionar externare feedback, #spaga spitale, #bani dati medic asistente spital , #Stiri Administratie