Apa Nova Bucuresti, pusa sub acuzare de DNA pentru spalare de bani si interceptari ilegale

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 12:44
1347 citiri
Apa Nova Bucuresti, pusa sub acuzare de DNA pentru spalare de bani si interceptari ilegale
Foto: Arhiva Ziare.com

DNA Ploiesti a pus sub acuzare compania Apa Nova Bucuresti pentru evaziune fiscala, spalare de bani, mita, cumparare de influenta si interceptari ilegale, masura fiind luata dupa ce DNA a inceput urmarirea penala pentru aceste infractiuni fata de mai multi actuali sau fosti directori ai companiei.

DNA Ploiesti a pus sub acuzare compania Apa Nova in dosarul in care sunt urmariti penal mai multi fosti sau actuali directori ai companiei, dar si oameni de afaceri cu conexiuni in lumea politica.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, infractiunile pentru care este cercetata compania Apa Nova sunt evaziune fiscala, spalare de bani si interceptari ilegale.

Decizia procurorilor DNA Ploiesti de a pune sub acuzare Apa Nova Bucuresti a fost luata dupa ce, miercuri, anchetatorii au inceput urmarirea penala fata de directorul companiei Lavinia Saniuta sub acuzatiile de evaziune fiscala, spalare de bani si interceptari ilegale si fata de directorul adjunct Giovana Soare pentru... citeste mai departe despre "Apa Nova Bucuresti, pusa sub acuzare de DNA pentru spalare de bani si interceptari ilegale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apa Nova pusa acuzare, #Apa Nova dosar DNA , #Stiri Administratie