Aproape 100 de kilometri de piste noi pentru biciclete in Capitala, planurile lui Oprescu

Marti, 29 Aprilie 2014, ora 08:37
1390 citiri
Aproape 100 de kilometri de piste noi pentru biciclete in Capitala, planurile lui Oprescu
Foto: Arhiva

Aproape 100 de kilometri de piste noi pentru biciclete ar putea fi amenajate in Capitala pe 60 de strazi, alaturi de 78 de parcari pentru biciclete si 18 centre de inchiriere, valoarea investitiei fiind de aproape 10 milioane de euro, potrivit unui proiect supus, marti, dezbaterii CGMB.

Pe ordinea de zi a sedintei de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) se afla proiectul privind implementarea unui sistem de transport cu bicicleta in zona centrala a Capitalei.

Potrivit raportului de specialitate, se impune transformarea vechiului sistem al retelei de circulatie in unul nou, eficient, flexibil si capabil sa preia cererea tot mai mare de deplasare.

"Primaria Municipiului Bucuresti si-a propus a realiza o retea mai extinsa a pistelor de bicicleta din Municipiul Bucuresti, care sa asigure conditii de circulatie fluente si sigure pentru biciclisti, estimandu-se ca prin ...citeste mai departe despre "Aproape 100 de kilometri de piste noi pentru biciclete in Capitala, planurile lui Oprescu" pe Ziare.com

#piste biciclete Bucuresti, #piste biciclete Capitala, #piste biciclete Oprescu , #Stiri Administratie