Aproape jumatate din Bucuresti risca sa ramana fara apa calda

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 15:48
3162 citiri
Aproape jumatate din Bucuresti risca sa ramana fara apa calda
Foto: Arhiva Ziare.com

Bucurestenii din cartierele Drumul Taberei, Militari, Crangasi si o buna parte din centrul Capitalei ar putea ramane fara apa calda din cauza faptului ca RADET nu si-a achitat datoriile catre Elcen, cel mai mare producator de energie electrica si termica din Romania.

Este vorba despre circa 40% din populatia orasului, informeaza Digi24.

Distrigaz a anuntat ca limiteaza furnizarea de gaz din cauza unei datorii de 147 de milioane de lei acumulata de Elcen in perioada ianuarie-iunie 2016. La randul sau, compania Elcen spune ca nu a putut sa plateasca pentru ca asteapta ca RADET sa ii dea banii datorati, in conformitate cu o hotarare judecatoreasca care prevede ca regia trebuie sa achite circa 259 de milioane de lei, datorie veche de ani de zile.

Daca nu se va ajunge cat de curand la o intelegere si daca banii nu vor fi deblocati, bucurestenii din cartierele mentionate raman fara apa calda incepand de miercuri si pana cand datoriile vor fi achitate.

Intr-o interventie ...citeste mai departe despre "Aproape jumatate din Bucuresti risca sa ramana fara apa calda" pe Ziare.com

#intrerupere apa calda Bucuresti , #Stiri Administratie