Arafat: In cazul unui nou #Colectiv, am putea ingriji in tara cativa arsi foarte grav. Restul, tot afara

Duminica, 07 August 2016, ora 15:02
842 citiri
Arafat: In cazul unui nou #Colectiv, am putea ingriji in tara cativa arsi foarte grav. Restul, tot afara
Foto: Facebook/Raed Arafat

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, sustine ca, in eventualitatea producerii unei tragedii de tipul celei din Colectiv, in spitalele romanesti ar putea fi ingrijiti doar cativa pacienti aflati in stare grava, restul urmand sa fie tratati tot in strainatate.

Arafat a precizat, insa, ca daca ar fi vorba de pacienti arsi mai putin, Romania ar avea capacitatea de a trata mai multi.

"Cativa foarte grav, restul tot afara. Mai usor, putem mai multi. Adica mai usor inseamna 10%, 20%, 30%", a raspuns acesta, intrebat, duminica, la Digi 24, cate victime ar putea fi tratate in Romania in cazul unui nou Colectiv.

In plus, Arafat considera ca nu este normal ca in Romania sa nu se fi construit in ultimii 25 de ani cel putin patru spitale noi, in conditiile in care, sustine acesta, un spital complet utilat nu este o investitie ...citeste mai departe despre "Arafat: In cazul unui nou #Colectiv, am putea ingriji in tara cativa arsi foarte grav. Restul, tot afara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Arafat nou Colectiv, #Arafat spitale noi , #Stiri Administratie