Arafat, reactie nervoasa la TVR: Si-a scos lavaliera si a plecat cand a fost intrebat de demisie

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 23:15
914 citiri
Arafat, reactie nervoasa la TVR: Si-a scos lavaliera si a plecat cand a fost intrebat de demisie
Foto: captura video TVR

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat a reactionat nervos, luni seara, in timpul unei emisiuni la Televiziunea Romana, cand a fost intrebat daca s-a gandit sa demisioneze. Fostul ministru si-a smuls lavaliera, dupa ce a ridicat tonul, si a parasit platoul.

Intrebat de moderatoarea Emma Zeicescu, intr-o emisiune de la TVR 1, daca a luat vreodata in calcul sa-si dea demisia, dupa crizele provocate de avionul prabusit in Muntii Apuseni, elicopterul prabusit in Lacul Siutghiol si incendiul din clubul Colectiv, Raed Arafat a reactionat nervos.

Cand moderatoarea i-a atras atentia ca "oamenii sunt morti", cu referire la victimele din Apuseni si Siutghiul, secretarul de stat a raspuns: "Oamenii, din pacate, erau morti de la inceput, degeaba incercati sa faceti ca oamenii astia puteau sa fie salvati".

"Ne-am saturat sa ne acuzati cu chestii cu care nu puteti sa ne acuzati. Eu ...citeste mai departe despre "Arafat, reactie nervoasa la TVR: Si-a scos lavaliera si a plecat cand a fost intrebat de demisie" pe Ziare.com

#Raed Arafat lavaliera Televiziunea Romana, #Arafat plecat emisiune TVR, #Arafat intrebat demisie TVR , #Stiri Administratie