Astfaltul se surpa la Eroilor. Ce spun Ministerul Transporturilor, Metrorex si constructorul

Duminica, 13 Decembrie 2015, ora 08:10
1522 citiri
Astfaltul se surpa la Eroilor. Ce spun Ministerul Transporturilor, Metrorex si constructorul

Ministerul Transporturilor a cerut explicatii, dar si solutii in cazul problemelor din zona Eroilor, din Capitala, unde o groapa adanca de 30 de cm a aparut in asfalt, existand riscul ca acesta sa se prabuseasca pe o portiune mult mai mare.

In plus, potrivit unui comunicat emis sambata seara de minister, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a convocat Comitetul Ministerial pentru Situatii de Urgenta "pentru a analiza si a lua toate masurile care se impun in vederea solutionarii tuturor deficientelor ce pot aparea din cauza acestei situatii".

"Tendinta tasarilor este spre stagnare"

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a discutat sambata seara la sediul Ministerului Transporturilor cu reprezentantii Metrorex, ai constructorului, proiectantul, consultantul si firma de monitorizare a terenului si imobilelor din zona. Acestia au prezentat situatia din teren, primele masuri pe care le-au luat, precum si masurile care se impun in perioada imediat urmatoare.

"Ca urmare a ...citeste mai departe despre "Astfaltul se surpa la Eroilor. Ce spun Ministerul Transporturilor, Metrorex si constructorul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#asfalt surpat Eroilor, #explicatii Metrorex Eroilor, #lucrari Magistrala 5, #metrou Drumul Taberei , #Stiri Administratie