Atentie, consumatori! File de somon cu Listeria, retras din Carrefour

Joi, 24 Ianuarie 2019, ora 11:46
1673 citiri
Atentie, consumatori! File de somon cu Listeria, retras din Carrefour

ANSVSA anunta retragerea de la vanzare a unei cantitati de file de somon afumat contaminat cu Listeria si recomanda celor care au cumparat acest produs sa nu il consume, ci sa il distruga sau sa il aduca inapoi in magazinul Carrefour de unde l-au cumparat.

"Societatea NEGRO 2000 SRL procedeaza astazi la retragerea de la comercializare a produsului FILE DE SOMON AFUMAT 140g, urmare evidentierii prezentei Listeria monocytogenes", transmite ANSVSA.

Lotul de produs supus rechemarii de la consumator este urmatorul:

Lot 51 C / DLC 04.02.2019 - Cod EAN: 5941330014327

"Se recomanda persoanelor care detin produse din lotul mentionat mai sus sa nu le consume, ci sa le distruga sau sa le aduca inapoi in magazinele Carrefour de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnata, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal", anunta ANSVSA.

Conform ANSVSA, listerioza se poate manifesta cu simptome asemanatoare gripei, precum febra, dureri musculare, greata, voma si dureri gastricesi poate cauza probleme de sanatate daca persoana este insarcinata sau daca are un sistem imunitar slabit. ...citeste mai departe despre "Atentie, consumatori! File de somon cu Listeria, retras din Carrefour" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#file somon retras listeria Carrefour , #Stiri Administratie