Austria vrea sa reduca alocatiile pentru copiii romanilor. Ministrul Muncii: E inacceptabil

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 11:45
1106 citiri
Austria vrea sa reduca alocatiile pentru copiii romanilor. Ministrul Muncii: E inacceptabil
Foto: Facebook/Rovana Plumb

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, afirma ca mesajul ministrului austriac de Externe cu privire la alocatiile acordate copiilor romani este incorect juridic si inacceptabil din punct de vedere politic, precizand ca Guvernul Romaniei nu va accepta vreo forma de discriminare a cetatenilor romani.

"Am luat act cu surprindere si dezamagire de mesajul exprimat de catre ministrul de Externe austriac, cu privire la alocatiile acordate copiilor romani. Masurile despre care vorbeste ministrul Sebastian Kurz, si care sper sa fie doar un gand nefericit, sunt contrare principiilor fundamentale ale UE - principiul antidiscriminare si a celui privind libera circulatie a persoanelor", a spus ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, citat intr-un comunicat de presa.

Ministrul austriac de Externe vrea alocatii mai mici pentru copiii romanilor care muncesc in strainatate

Rovana Plumb considera ca, si din punct de vedere politic, mesajul lui Sebastian Kurz este total ...citeste mai departe despre "Austria vrea sa reduca alocatiile pentru copiii romanilor. Ministrul Muncii: E inacceptabil" pe Ziare.com

#alocatii copii romani Austria, #reducere alocatii romani Austria , #Stiri Administratie