Autostrazile sunt periculoase. CNADNR ar trebui desfiintata. Master Planul a fost respins la Bruxelles

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 08:48
1682 citiri
Autostrazile sunt periculoase. CNADNR ar trebui desfiintata. Master Planul a fost respins la Bruxelles
Arhiva Ziare.com

"Am ajuns ca a lucra la drumuri sa fie echivalent cu hot la drumul mare, ne-am saturat. CNADNR trebuie desfiintata compania si apoi angajati numai profesionisti pe baza de concurs. Compania pierde milioane pentru ca directiile isi paseaza dosarele". Sunt cateva dintre avertismentele "Initiativei pentru Restructurarea si Reprofesionalizarea CNADNR SA", formata din fosti si actuali angajati ai CNADNR.

Trei dintre ei, Florea Dascalu, sef al Directiei Intretinere DN si Autostrazi, Mihai Basulescu, fost director general CNADNR si actual sef de unitate de implementare, si Alin Goga, fost director juridic, au vorbit intr-un interviu pentru Ziare.com despre problemele din companie.

Ei sustin ca autostrazile sunt periculoase pentru soferi si au explicat cum s-a ajuns la clientelizarea CNADNR, de ce Master Planul e gresit si romanii vor ramane in paguba pentru autostrada Sibiu Orastie: "Mie mi se pare ca baietii o fac cu buna stiinta ca sa-l ajute pe constructor".

Citeste mai departe despre "Autostrazile sunt periculoase. CNADNR ar trebui desfiintata. Master Planul a fost respins la Bruxelles Interviu" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Goga Basulescu Dascalu CNADNR, #autostrazi constructori reparatii , #Stiri Administratie