Avertizarea cod portocaliu de inundatii, prelungita in noua judete, pana luni seara

Duminica, 04 Mai 2014, ora 18:19
1819 citiri
Avertizarea cod portocaliu de inundatii, prelungita in noua judete, pana luni seara

Hidrologii au prelungit pana luni, la ora 18.00, avertizarea cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Gorj, Hunedoara, Olt, Arges si Prahova, iar rauri din 14 judete vor fi sub cod galben.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a actualizat avertizarile cod portocaliu si cod galben emise anterior, pentru rauri din bazinele hidrografice Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Drincea, Desnatui, Jiu, afluenti ai Oltului mijlociu si inferior, unii afluenti ai Muresului inferior, Vedea, Arges superior, Ialomita, Buzau, unde se pot produce cresteri de debite si niveluri, cu depasirea cotelor de atentie si de inundatie, precum si scurgeri pe versanti, torenti si paraie, care ar putea provoca inundatii locale.

Noua avertizare a intrat in vigoare duminica, la ora 16.00 si este valabila pana luni, la ora 18.00. Avertizarea cod portocaliu de inundatii in judetele Caras-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinti ...citeste mai departe despre "Avertizarea cod portocaliu de inundatii, prelungita in noua judete, pana luni seara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cod portocaliu inundatii, #inundatii Mehedinti, #cod rosu inundatii , #Stiri Administratie