Avioane de lupta britanice au interceptat un bombardier rus deasupra Marii Negre

Joi, 26 Iulie 2018, ora 14:15
1356 citiri
Avioane de lupta britanice au interceptat un bombardier rus deasupra Marii Negre
Foto: SAC Cathy Sharples

Avioane de vanatoare britanice au fost trimise de la o baza aeriana din Romania pentru interceptarea unui bombardier rus, in apropierea spatiului aerian NATO, deasupra Marii Negre, anunta Fortele Aeriene Regale britanice.

"Avioane de vanatoare Typhoon stationate in Romania au fost trimise ca reactie la prezenta unui avion rus Suhoi Su-24 FENCER in apropierea spatiului aerian NATO, deasupra Marii Negre", se arata intr-un comunicat al Fortelor Aeriene Regale britanice.

Avionul militar rus nu a patruns in spatiul aerian NATO. Aeronavele Typhoon au efectuat o misiune de patrulare cu scopul descurajarii, fara a fi implicate in vreun incident cu avion rus.

Avioanele de vanatoare britanice au decolat de la Baza aeriana Mihail Kogalniceanu si au revenit in siguranta dupa incheierea misiunii, precizeaza Fortele Aeriene Regale britanice.

Tot Fortele Aeriene Regale britanice anuntau in luna mai ca avioane de vanatoare Typhoon stationate la o baza din Romania au fost trimise pentru interceptarea unei aeronave ruse de recunoastere care survola Marea Neagra. ...citeste mai departe despre "Avioane de lupta britanice au interceptat un bombardier rus deasupra Marii Negre" pe Ziare.com

#avioane britanice bombardier rus Marea Neagra , #Stiri Administratie