Multe companii aeriene au anulat zborurile spre Israel, inclusiv Tarom

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 08:48
1204 citiri
Multe companii aeriene au anulat zborurile spre Israel, inclusiv Tarom

Tot mai multe companii aeriene decid sa isi anuleze zborurile catre Israel, din cauza razboiului israeliano-palestinian ce pare sa se intensifice in ultimele zile. Printre acestea se regaseste si Tarom.

Compania aeriana Delta Air Lines a anuntat, marti, ca anuleaza toate zborurile catre Israel pe termen nedefinit, dupa ce o racheta a aterizat langa aeroportul international Ben Gurion de la Tel Aviv.

Decizia a fost luata dupa un incident in care a fost implicat un avion Delta. Un aparat Boeing 747 venea de la New York zbura deasupra marii Mediterane cu destinatia Tel Aviv cand a facut cale intoarsa si s-a indreptat spre Paris. La bordul zborului 468 se aflau 273 de pasageri si 17 membri ai echipajului, scrie AP.

La randul sau, compania US Airways, care are un singur zbor zilnic, din Philadelphia, l-a anulat de martea aceasta. Si United Airlines, care are doua zboruri ...citeste mai departe despre "Avioanele evita rachetele: numeroase companii, inclusiv Tarom, nu mai zboara spre Israel" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Delta zboruri anulate Israel, #zboruri anulate Israel rachete , #Stiri Administratie