Avion prabusit in Oceanul Indian: La bord se afla un transport secret

Duminica, 04 Mai 2014, ora 14:23
1484 citiri
Avion prabusit in Oceanul Indian: La bord se afla un transport secret

Avionul malaezian prabusit in Oceanul Indian avea la bord o incarcatura necunoscuta de peste 2 tone, despre care autoritatile pastreaza secretul. Intre timp, 11 teroristi dintr-o grupare apropiata al Qaida au fost arestati in Malaezia, pentru legaturi cu disparitia avionului.

Cele mai noi informatii despre avionul prabusit al companiei Malaysian Airlines arata ca la bord se aflau 4,5 tone de fructe, 200 de kilograme de baterii Li-ion si inca 2,2 tone de marfa necunoscuta, potrivit Daily Mail.

Avion prabusit in Oceanul Indian: Primul raport oficial scoate la iveala detalii socante

Autoritatile locale si compania aeriana nu au vrut sa precizeze despre ce fel de marfa este vorba, din motive care tin de siguranta anchetei aflate in desfasurare, deci in clipa de fata cazului disparitiei misterioase i se mai adauga un mare semn de intrebare, greu de peste 2 tone.

Intre timp, in capitala Kuala Lumpur, au fost arestati 11 membri ai unei grupari teroriste periculoase, cu legaturi cu ...citeste mai departe despre "Avion prabusit in Oceanul Indian: La bord se afla un transport secret" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avion prabusit Pacific, #avion prabusit incarcatura secreta, #transport secret avion Malaezia , #Stiri Administratie