Avocat: Una din firmele in care e asociata Udrea a depus o garantie ce acopera cautiunea de 5 milioane de lei

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 20:52
1000 citiri
Avocat: Una din firmele in care e asociata Udrea a depus o garantie ce acopera cautiunea de 5 milioane de lei
Foto: Captura B1 TV

Avocatul Alexandru Chiciu spune ca una din firmele la care este asociata Elena Udrea a depus o garantie imobiliara, care acopera cautiunea de cinci milioane de euro, in dosarul in care este acuzata ca ar fi finantat in campania electorala din 2012 a PDL cu bani primiti de la Bogdan Buzaianu.

"Asa cum a spus deja, doamna Udrea nu are bani sau bunuri personale sa plateasca acea cautiune de 5.000.000 de lei instituita de DNA. Tot ce are este sub sechestru in dosarul 50/P al DNA. Astazi, una dintre firmele in care doamna Udrea este asociat, a depus pentru domnia sa, in contul cautiunii, o garantie reala imobiliara, asa cum legea permite, care acopera valoarea cautiunii", a declarat Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea.

Acesta precizeaza ca "din considerente ce tin de limitele controlului judiciar, nu putem face alte precizari, in afara comunicarii faptului ca ne-am indeplinit obligatia".

Elena Udrea s-a prezentat, joi dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a ...citeste mai departe despre "Avocat: Una din firmele in care e asociata Udrea a depus o garantie ce acopera cautiunea de 5 milioane de lei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Firma cautiune Udrea, #Udrea cautiune 5 milioane lei , #Stiri Administratie