Avocatul Doru Bostina a ajuns dupa gratii - ce spune casa de avocatura

Vineri, 15 Mai 2015, ora 08:37
1174 citiri
Avocatul Doru Bostina a ajuns dupa gratii - ce spune casa de avocatura
Foto: Facebook/Doru Bostina

Avocatul Doru Bostina si alti patru suspecti, dusi la audieri in urma perchezitiilor care au avut loc joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti au emis, pe numele celor cinci suspecti, ordonante de retinere pentru 24 de ore si vor cere vineri instantei arestarea lor preventiva.

Intr-un comunicat de presa emis vineri dimineata, casa de avocatura Bostina si Asociatii precizeaza: "Colaboram cu autoritatile in acest caz. Activitatea casei noastre de avocatura nu este afectata. Dl. Doru Bostina nu mai este asociat in cadrul casei noastre de avocatura, fiind suspendat din calitatea de avocat, membru al baroului Bucuresti. Cum ancheta este la inceput, nu putem oferi detalii suplimentare si ne exprimam speranta ca lucrurile se vor lamuri in cele din urma".

Joi dimineata, politistii au facut 18 perchezitii in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro si in care era vizat si avocatul Doru Bostina.

Politistii si procurorii au descins la locuinta lui Doru Bostina si la locuintele altor persoane din Bucuresti si Corbeanca, precum si la cabinetul de avocatura al lui Bostina.

Politia a descins acasa la celebrul avocat Doru Bostina

Intr-un comunicat transmis joi dimineata,... citeste mai departe despre "Avocatul Doru Bostina a ajuns dupa gratii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Doru Bostina retinut, #avocat Doru Bostina evaziune, #Doru Bostina perchezitii, #Doru Bostina avocat arest , #Stiri Administratie