Avocatul Ponta, acuzat de DNA inclusiv de fals in acte prin metoda copy-paste

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 12:05
1042 citiri
Avocatul Ponta, acuzat de DNA inclusiv de fals in acte prin metoda copy-paste

Premierul Victor Ponta, urmarit penal in dosarul Turceni-Rovinari, in care este implicat si senatorul Dan Sova, este acuzat de procurorii DNA inclusiv de fals in inscrisuri prin copy-paste.

Anchetatorii sustin ca in acest dosar, care vizeaza fapte comise pe vremea cand prim-ministrul era avocat, Ponta a falsificat 16 acte prin metoda copy-paste din documentele altor avocati, ce sustin ca nu au lucrat niciodata cu premierul, potrivit unui comunicat DNA.

"Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda 'copy paste' dupa modelul inscrisurilor privind activitatea juridica desfasurata de mai multi avocati din cadrul SCA 'Sova si Asociatii', avocati care au declarat ca nu au conlucrat niciodata cu Ponta Victor-Viorel. In realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici una din activitatile respective, nici macar in parte", se precizeaza in comunicatul procurorilor anticoruptie.

Victor Ponta a mers, vineri dimineata, la sediul DNA din ...citeste mai departe despre "Avocatul Ponta, acuzat de DNA inclusiv de fals in acte prin metoda copy-paste" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta DNA, #Ponta DNA copy paste, #Ponta DNA fals acte , #Stiri Administratie