Balada lui Liviu Dragnea a devenit viral pe Facebook: Cine te-a facut om mare, mai Grindeane, mai Grindeane? (Video)

Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 17:42
1008 citiri
Balada lui Liviu Dragnea a devenit viral pe Facebook: Cine te-a facut om mare, mai Grindeane, mai Grindeane? (Video)
Foto: Facebook/Marilena Mihailescu

O tanara din Timisoara a compus o melodie care in cateva ore a devenit viral pe Facebook.

Tanara a postat melodia pe Facebook, descriind-o, despre "Balada lui Dragnea 'Cine te-a facut om mare, mai Grindeane, mai Grindeane?'".

Clipul a fost vizualizat de peste 263.000 de persoane in cateva ore.

"Am vrut sa iasa o parodie. Inspiratia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa in 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gandul la ceea ce se intampla zilele acestea la noi.

Am vrut sa iasa o comedie, dar de fapt e o tragedie. La cum au putut sa voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divortat, care traieste cu o tanara de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea si necinstea", a declarat Marilena Mihailescu, care canta in formatia unei biserici baptiste din Timisoara, informeaza Adevarul.

Nu vrem amnistie, vrem democratie! Mii de romani ies in strada in toata tara, dar si in diaspora - vezi harta protestelor

Tanara a spus ca e foarte posibil sa mearga cu chitara la protestul de duminica seara din Timisoara pentru a canta "Balada lui Dragnea" alaturi de cei care ies pe strada.

Si un tanar din Bacau a creat o melodie legata de evenimentele din ultimele zile.

...citeste mai departe despre "Balada lui Liviu Dragnea a devenit viral pe Facebook: Cine te-a facut om mare, mai Grindeane, mai Grindeane? (Video)" pe Ziare.com

#Balada lui Dragnea, #Facebook Balada lui Dragnea, #viral Balada lui Dragnea , #Stiri Administratie