Basescu a castigat definitiv procesul cu Sorin Rosca Stanescu - ce despagubiri va primi

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 16:58
1036 citiri
Basescu a castigat definitiv procesul cu Sorin Rosca Stanescu - ce despagubiri va primi
Foto: Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu a castigat procesul intentat in toamna anului 2013 fostului senator PNL Sorin Rosca Stanescu, acesta fiind obligat la plata a 100 de lei.

Decizia de miercuri a Judecatoriei Sectorului 2 este definitiva, relateaza Mediafax. Astfel, instanta a respins apelul facut de SRS, ca nefondat, si a mentinut decizia initiala de la inceputul lunii martie.

Suma de 100 de lei reprezinta o despagubire morala dupa ce Rosca Stanescu a spus ca fostul sef al statului ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului Rosia Montana.

Traian Basescu a castigat procesul cu Sorin Rosca Stanescu - ce despagubiri va primi

In plangerea din anul 2013, Traian Basescu il acuza pe SRS de acuzatii care "comporta o gravitate deosebita intrucat asociaza persoana subsemnatului in calitate de demnitar public ...citeste mai departe despre "Basescu a castigat definitiv procesul cu Sorin Rosca Stanescu - ce despagubiri va primi" pe Ziare.com

#Traian Basescu proces SRS, #Rosca Stanescu proces Basescu, #Basescu castigat proces SRS, #Rosca Stanescu despagubiri Basescu , #Stiri Administratie