Basescu boicoteaza si mai multe produse din reclamele Antena 3

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 15:11
1328 citiri
Basescu boicoteaza si mai multe produse din reclamele Antena 3
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu merge inainte in disputa cu televiziunile lui Dan Voiculescu. Liderul MP a publicat, duminica, o lista extinsa a produselor care isi fac reclama la Antena 1 si Antena 3, pe care familia sa a decis sa nu le mai foloseasca de acum, ca sa nu le mai dea bani "turnatorului si acolitilor sai".

"S-a enervat cineva? Calm, calm... enervarea dauneaza grav sanatatii. Lista extinsa. Familia mea nu vrea sa plateasca bani pentru propaganda turnatorului Voiculescu si a acolitilor sai.

Drept pentru care, alaturi de laptele Zuzu, cosmeticele L'Oreal si medicamentul Strepsils, familia mea a adaugat pe lista de produse pe care nu le vom mai cumpara si sprayul de bucatarie Ambipur, pasta de dinti Lacalut si deodorantele Dove pe care le foloseam pana acum. Motivul? Isi fac reclama pe televiziunile Antena 1 si Antena 3", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Fostul lider de la Cotroceni a subliniat ca "pe piata exista si alte produse la fel de bune ca acestea, care nu ...citeste mai departe despre "Basescu boicoteaza si mai multe produse din reclamele Antena 3" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu produse Antena 3, #Basescu reclama produse Antena 3 , #Stiri Administratie