Betoniada din Sectorul 3: Robert Negoita e pe punctul de a fi dat in judecata. De ce refuza sa dea documentele?

Joi, 11 August 2016, ora 10:56
1317 citiri
Betoniada din Sectorul 3: Robert Negoita e pe punctul de a fi dat in judecata. De ce refuza sa dea documentele?
Foto: captura video Facebook/Robert Negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita (PSD), va fi dat in judecata daca nu va respecta legea si va refuza in continuare sa puna la dispozitie documentele cerute de consilierii USB din Sectorul 3.

Cu cateva saptamani in urma, acestia i-au cerut edilului mai multe documente referitoare la unele lucrari desfasurate in sector si care ar fi ilegale, sustin ei, pentru ca au inceput fara a avea autorizatie.

Legea 215/2001 prevede ca primarul este obligat ca in termen de cel mult 10 zile lucratoare sa puna la dispozitia consilierilor locali, la cererea acestora, informatiile solicitate. Pentru ca Robert Negoita refuza sa faca acest lucru, desi a primit marti o notificare din partea executorului judecatoresc, consilierii USB din Sectorul 3 sunt decisi sa il dea in judecata.

"Nu ne-a raspuns pana acum si probabil nici nu o sa ne raspunda. Are trei zile la dispozitie sa o faca, incepand de marti, cand a venit executorul judecatoresc si i-a inmanat decizia de a ne da documente. Probabil ...citeste mai departe despre "Betoniada din Sectorul 3: Robert Negoita e pe punctul de a fi dat in judecata. De ce refuza sa dea documentele?" pe Ziare.com

#Robert Negoita judecata USB documente, #pavele Robert Negoita , #Stiri Administratie