Bloomberg: Campania DNA are si efecte negative. De-asta n-avem patinoar nou in Bucuresti

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 10:35
852 citiri
Bloomberg: Campania DNA are si efecte negative. De-asta n-avem patinoar nou in Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Oficialii romani se tem ca ar putea fi acuzati de coruptie si de acea intarzie sa semneze imprumuturi de miliarde de euro de la Uniunea Europeana si alte investitii.

Un exemplu este intentia omului de afaceri Ion Tiriac, care in luna august a anului trecut anunta ca intentioneaza sa doneze doua milioane de euro pentru a construi un nou patinoar la Bucuresti, informeaza Bloomberg Businessweek.

Tiriac a declarat jurnalistilor ca a asteptat doi ani pentru a obtine aprobarile necesare, in conditiile in care campania anticoruptie i-a facut pe functionari sa fie reticenti in a semna si documentele de rutina. "Le este frica si sa respire pentru ca ar putea ajunge in atentia procurorilor anticoruptie", a spus Tiriac.

Tiriac povesteste calvarul prin care a trecut pentru a construi un patinoar in Bucuresti: Atunci am zis gata!

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) investigheaza peste 10.000 de cazuri si sute de functionari publici sunt acuzati de coruptie, ca urmare a unei campanii... citeste mai departe despre "Bloomberg: Campania DNA are si efecte negative. De-asta n-avem patinoar nou in Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DNA semnat contracte, #DNA patinoar Tiriac , #Stiri Administratie