Bodu cere ANAF sa puna in executare si hotararea de evacuare a casei lui Iohannis care nu ii mai apartine

Joi, 18 Februarie 2016, ora 12:20
1336 citiri
Bodu cere ANAF sa puna in executare si hotararea de evacuare a casei lui Iohannis care nu ii mai apartine
Foto: Facebook / Klaus Iohannis

Fostul europarlamentar si sef ANAF Sebastian Bodu solicita institutiilor responsabile sa puna in executare si hotararea Curtii de Apel Brasov din 12 noiembrie 2015, prin care s-a dispus ca unul dintre imobilele detinute in Sibiu de presedintele Klaus Iohannis sa se reintoarca in proprietatea statului si, in plus, sa recupereze chiriile incasate "cu rea-credinta".

Desi au trecut mai multe luni de atunci, ANAF si Primaria Sibiu nu au pus in aplicare decizia instantei, seful statului continuand sa incaseze o suma insemnata drept chirie pentru imobilul respectiv, a dezvaluit recent Presedintele Iohannis inca face bani din casa care nu ii mai apartine pe RISE Project.

"Am solicitat ANAF si Primariei Sibiu (printr-o scrisoare recomandata) sa puna in executare hotararea Curtii de Apel Brasov (...) Am solicitat ANAF si Primariei Sibiu sa ceara intabularea dreptului de proprietate al statului in Cartea Funciara. Mentionez ca hotararea ce trebuie pusa in executare este definitiva si ...citeste mai departe despre "Bodu cere ANAF sa puna in executare si hotararea de evacuare a casei lui Iohannis care nu ii mai apartine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sebastian Bodu evacuare casa Iohannis, #Iohannis pierdut casa Sibiu , #Stiri Administratie