Bogati plimbati cu ambulanta inafara tarii? Ministrul de Interne i-a cerut lui Arafat explicatii. Ce raspuns a primit

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 21:29
584 citiri
Bogati plimbati cu ambulanta inafara tarii? Ministrul de Interne i-a cerut lui Arafat explicatii. Ce raspuns a primit
Foto: Captura TVR1

Ministrul de Interne Dragos Tudorache a anuntat ca i-a cerut un raport lui Raed Arafat privind transporturile medicale catre strainatate dupa ce in spatiul public au aparut date potrivit carora persoane influente ar fi fost transportate cu ambulante publice desi nu erau urgente.

"Am vazut acest subiect dezvoltat in spatiul public si am cerut deja de la domnul Raed Arafat si de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU) un raport detaliat pe acest mecanism prin care se desfasoara aceste transporturi medicale asistate catre strainatate. Ceea ce am primit deja ca informatie si este foarte relevant ii toata aceasta discutie este ca vorbim de fapt de 25 de cazuri in 7 ani. Asta mi s-a spus la acest moment. 25 de cazuri medicale asistate in strainatate unde au fost folosite ambulante publice.

Dar astept, cum spuneam, acel raport detaliat tocmai pentru a intelege si eu foarte bine care sunt procedurile si mecanismele ...citeste mai departe despre "Bogati plimbati cu ambulanta inafara tarii? Ministrul de Interne i-a cerut lui Arafat explicatii. Ce raspuns a primit" pe Ziare.com

#Dragos Tudorache MAI ambulante strainatate, #ancheta ambulanta strainatate bogati politicieni , #Stiri Administratie