Avocat: Bogdan Olteanu, bulversat emotional, fizic si psihic dupa o noapte de arest

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 20:19
708 citiri
Avocat: Bogdan Olteanu, bulversat emotional, fizic si psihic dupa o noapte de arest
Foto: Arhiva Ziare.com

Avocatul lui Bogdan Olteanu a declarat, vineri seara, dupa ce clientul sau a fost plasat in arest la domiciliu, ca acesta este "bulversat emotional, fizic si psihic" dupa ce si-a petrecut noaptea in arest.

Totusi, a mentionat avocatul, Olteanu este fericit ca a fost plasat in arest la domiciliu si ca nu va ramane si urmatoarele 30 de zile in arestul Politiei Capitalei.

"Un om care in mod surprinzator este luat, este retinut, isi petrece o noapte in arest preventiv in conditiile in care nu intelege de ce i se intampla acest lucru, va dati seama ca n-are cum sa fie decat bulversat emotional, fizic, psihic, pentru ca nu se astepta la acest lucru.

Este un om instruit, un om extrem de educat, inteligent si va dati seama ca trezindu-se brusc in cateva secunde in arest preventiv n-are cum sa fie foarte multumit sau foarte linistit", a adaugat avocatul.

El a precizat ca Olteanu a spus "in ultimul cuvant ca este foarte jenat de situatia in care se afla pentru ca nu s-a asteptat ...citeste mai departe despre "Avocat: Bogdan Olteanu, bulversat emotional, fizic si psihic dupa o noapte de arest" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Olteanu arest domiciliu, #Bogdan Olteanu arest domiciliu, #Olteanu trafic influenta , #Stiri Administratie