Bogdan Olteanu, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 14:30
955 citiri
Bogdan Olteanu, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta
Foto: Arhiva Ziare.com

Bogdan Olteanu, fost viceguvernator al BNR, a fost trimis in judecata de DNA, in stare de arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut si primit un milion de euro pentru interventia in vederea numirii lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Olteanu este acuzat de trafic de influenta.

In perioada iulie - noiembrie 2008, Olteanu Bogdan, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a solicitat si primit de la un om de afaceri (Sorin Ovidiu Vantu n, red.) suma de un milion de euro si sprijin electoral, constand in servicii de marketing si consultanta, in schimbul efectuarii de demersuri pe langa primul ministru de la acea data, astfel incat o anumita persoana (Liviu Mihaiu - n. red.) sa fie numita pe postul de guvernator al Deltei Dunarii, se arata in comunicatul DNA.

La data de 31 iulie 2008, a avut loc o intalnire intre Bogdan Olteanu si Sorin Ovidiu Vantu intr-o localitate situata in Delta Dunarii, prilej cu care Olteanu i-a cerut ...citeste mai departe despre "Bogdan Olteanu, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bogdan Olteanu trimis judecata, #Olteanu trimis judecata primit mita , #Stiri Administratie