Borbely a scapat de dosarul penal - Parlamentul l-a scos basma curata

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 16:19
1461 citiri
Borbely a scapat de dosarul penal - Parlamentul l-a scos basma curata

Fostul ministru Laszlo Borbely, deputat UDMR, a scapat definitiv de trimiterea in judecata in dosarul in care era acuzat de fals in declaratii si trafic de influenta, pentru ca Parlamentul a refuzat sa dea avizul cerut de DNA in 2012.

In acest dosar au fost finalizate cercetarile incepute in 2011 si au fost trimisi, vineri, in judecata ceilalti inculpati, doi oameni de afaceri si consilierul fostului ministru, se arata intr-un comunicat remis presei de DNA.

"Avand in vedere ca, la data de 11.09.2012, plenul Camerei Deputatilor a respins cererea procurorilor DNA de incuviintare a urmaririi penale (incuviintare necesara din cauza ca, la acea data, numitul Borbely Laszlo detinea calitatea de ministru si pe cea de deputat) in cauza s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de numitul Borbely Laszlo pentru doua infractiuni de trafic de influenta si pentru fals in declaratii", se arata in comunicatul remis presei de DNA.

In schimb, au fost trimisi in judecata ceilalti inculpati: ...citeste mai departe despre "Borbely a scapat de dosarul penal - Parlamentul l-a scos basma curata" pe Ziare.com

#Borbely scapat trimis judecata, #Borbely Parlament refuza aviz, #borbely dna , #Stiri Administratie