Branza cu E-Coli: CJ Arges il critica pe ministrul Agriculturii in scandalul Bradet

Miercuri, 02 Martie 2016, ora 21:47
1262 citiri
Branza cu E-Coli: CJ Arges il critica pe ministrul Agriculturii in scandalul Bradet
Foto: Facebook/ Achim Irimescu

Conducerea Consiliului Judetean Arges critica dur atitudinea ministrului Agriculturii care a facut public numele fabricii de lactate Bradet, unde s-a gasit branza cu E-Coli, vicepresedintele CJ considerand declaratiile "inacceptabile" si acuzand ca in alte cazuri numele firmelor nu au fost facute publice.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Arges, Dorin Marasoiu, a catalogat drept "inacceptabil", intr-o conferinta de presa, sustinuta miercuri, faptul ca se "distruge" un brand local si a aratat ca, in cazuri similare, nu s-a pronuntat numele firmelor, dand in acest sens exemplul unui alt producator de lactate, foarte cunoscut.

"Vreau seriozitate vizavi de prezentarea declaratiilor din Arges, pentru ca incet-incet ajungem groapa de gunoi a ministerelor. Este inacceptabil sa distrugi un brand local de la nivelul dansului (al ministrului Agriculturii - n.red.).

Daca va aduceti aminte, a fost o problema cu Danone acum vreo patru ani. Nu s-a pronuntat sub nicio forma numele ...citeste mai departe despre "Branza cu E-Coli: CJ Arges il critica pe ministrul Agriculturii in scandalul Bradet" pe Ziare.com

#CJ Arges ministrul Agriculturii, #ministrul Agriculturii scandal Bradet, #scandal Bradet branza E Coli , #Stiri Administratie